Preskocit navigáciu

Športový deň veliteľa Pozemných síl


Športový deň veliteľa Pozemných síl

Príslušníci Veliteľstva Pozemných síl si pred blížiacimi sa každoročnými telesnými preskúšaniami, zmerali svoje sily v športových aktivitách počas slnečného športového dňa.
Viac ako sto profesionálnych vojakov a zamestnancov pozemných síl v rámci športového dňa veliteľa, ktorý sa konal na Ostrove v Trenčíne v stredu 20. mája 2009, súťažili vo viacerých športových disciplínach. Svoje sily si mohli zmerať v bedmintone, squashi, futbale, florbale a bowlingu. Najlepším súťažiacim veliteľ Pozemných síl generálmajor Milan Maxim, odovzdal pamätné diplomy.

V kategórii squash sa z pomedzi mužov najlepšie umiestnil kpt. Császár Róbert a v kategórii žien, bola najlepšia npor. Oľga Tomašovičová, v kategórii bedminton, z mužov prvenstvo získal kpt. Kožár Roman a zo žien sa najlepšie umiestnila pani Irena Tománková.




Športový deň veliteľa Pozemných sílŠportový deň veliteľa Pozemných sílŠportový deň veliteľa Pozemných sílŠportový deň veliteľa Pozemných sílŠportový deň veliteľa Pozemných sílŠportový deň veliteľa Pozemných sílŠportový deň veliteľa Pozemných síl

Autor: VePS , Foto: VePS - Dátum: 20.05.2009
Čítanosť: 13066
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share