Preskocit navigáciu

Návšteva Jednoty dôchodcov na Slovensku na veliteľstve pozemných síl


Návšteva Jednoty dôchodcov na Slovensku na veliteľstve pozemných síl

Budova veliteľstva pozemných síl otvorila dňa 16. augusta 2017 svoje dvere pre členov Jednoty dôchodcov na Slovensku. Stretnutie sa konalo na pôde Veliteľstva pozemných síl OS SR za účasti zástupcu veliteľa PS OS SR brigádneho generála Karola Navrátila, náčelníka štábu veliteľstva PS OS SR plukovníka Ivana Baloga ako aj veliaceho poddôstojníka veliteľstva PS OS SR štábneho nadrotmajstra Rastislava Bodnára.

Po krátkom uvítaní a oboznámení sa s históriou veliteľstva PS OS SR boli členom JDS predstavené Pozemné sily OS SR prostredníctvom krátkej prezentácie zástupcu veliteľa PS OS SR. Hosťom predstavil súčasnú organizačnú štruktúru veliteľstva ako aj poslanie a hlavné úlohy PS OS SR. V ďalšom bode im bol priblížený súčasný stav a modernizácia vojenskej techniky a výzbroje. Zúčastnení členovia prejavili veľký záujem o danú tematiku a kládli množstvo zaujímavých otázok, ktoré viedli k otvoreniu dlhej diskusie. O záverečné slovo požiadal predseda JDS pán Ján Lipiansky, ktorý vyjadril svoju vďaku za prijatie na veliteľstve PS. Návšteva sa skončila zápisom do útvarovej kroniky.

Návšteva veliteľstva PS obohatila program členov JDS, ktorí navštívili mesto Trenčín pri príležitosti konania XX. Celoslovenských športových hier a turistického zrazu seniorov v dňoch 15. – 17. augusta 2017.


Návšteva Jednoty dôchodcov na Slovensku na veliteľstve pozemných sílNávšteva Jednoty dôchodcov na Slovensku na veliteľstve pozemných sílNávšteva Jednoty dôchodcov na Slovensku na veliteľstve pozemných sílNávšteva Jednoty dôchodcov na Slovensku na veliteľstve pozemných síl

Autor: Sek vel.PS , Foto: Sek vel. PS - Dátum: 16.08.2017
Čítanosť: 2818
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share