Preskocit navigáciu

Príslušníci Strediska CIMIC a PSYOPS v rámci 7. ročníka kultúrneho podujatia „Mobilizácia“


Príslušníci Strediska CIMIC a PSYOPS v rámci 7. ročníka kultúrneho podujatia „Mobilizácia“
Príslušníci Strediska CIMIC a PSYOPS (ďalej len „StrCaP“) s dislokáciou v Martine, zabezpečovali statické ukážky výzbroje, výstroje a techniky už na 7. ročníku kultúrneho podujatia „Mobilizácia“. Táto akcia sa konala v priestoroch dobového opevnenia Bunker BS 4 - Lány v Bratislave - Petržalke dňa 23. septembra 2017 pri príležitosti 79. výročia vyhlásenia všeobecnej mobilizácie v roku 1938.
 
Návštevníci podujatia si so záujmom prezerali a skúšali najmodernejšie zbrane CZ 805 BREN A1 a ČZ P-09, ktoré sú zavedené v Ozbrojených silách Slovenskej republiky. Príslušníci StrCaP pohotovo reagovali na ich otázky nielen ohľadom zbraní, ale aj vystavenej techniky Land Rover Defender 110 Soft Top a Land Rover Defender 110 Station Wagon.
 
Možnosť vyskúšať si nepriestrelnú vestu - KIRASA a nosný modulárny systém využili predovšetkým deti, ktorých úsmev zachytil nejeden šťastný rodič. Pre všetkých návštevníkov, ktorí sa pristavili pri statických ukážkach to bol bezpochyby nevšedný zážitok.

Príslušníci Strediska CIMIC a PSYOPS v rámci 7. ročníka kultúrneho podujatia „Mobilizácia“Príslušníci Strediska CIMIC a PSYOPS v rámci 7. ročníka kultúrneho podujatia „Mobilizácia“Príslušníci Strediska CIMIC a PSYOPS v rámci 7. ročníka kultúrneho podujatia „Mobilizácia“Príslušníci Strediska CIMIC a PSYOPS v rámci 7. ročníka kultúrneho podujatia „Mobilizácia“

Autor: StrCaP , Foto: StrCaP - Dátum: 26.09.2017
Čítanosť: 2440
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share