Preskocit navigáciu

Odovzdanie funkcie veliteľa 23. motorizovaného práporu


Odovzdanie funkcie veliteľa 23. motorizovaného práporu

Dňa 28. septembra 2017 sa na slávnostnom nástupe v priestoroch kasární brigádneho generála Jána Nálepku v Trebišove, rozlúčil s príslušníkmi 23. motorizovaného práporu (ďalej len „23. mopr“) ich veliteľ podplukovník Norbert Hrib, ktorý dňom 1. októbra 2017 prevezme funkciu zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov v hodnosti plukovník.

Do funkcie veliteľa 23.mopr nastúpil dňa 1. apríla 2017 a tak ako vo svojom úvodnom príhovore vyjadril želanie pokračovať v napredovaní a postupnom skvalitňovaní úrovne pripravenosti príslušníkov 23.mopr, tak jeho 6 mesačnému úsiliu bolo učinené zadosť v podobe úspešného zvládnutia cvičenia Nový Horizont 2017 v spolupráci s mimorezortnými zložkami pod jeho velením s pozitívnymi ohlasmi nie len z radov Ozbrojených síl SR, ale aj širokej verejnosti, čím pozdvihol novovzniknutý prápor, snahu a kvalitu práce jeho príslušníkov.

Veliteľ 2. mechanizovanej brigády brigádny generál Martin Stoklasa poveril vykonávaním funkcie veliteľa 23.mopr, majora Ing. Mareka Barnu, zástupcu veliteľa 23.mopr.


Odovzdanie funkcie veliteľa 23. motorizovaného práporuOdovzdanie funkcie veliteľa 23. motorizovaného práporuOdovzdanie funkcie veliteľa 23. motorizovaného práporuOdovzdanie funkcie veliteľa 23. motorizovaného práporu

Autor: rtn. Alena DUPLÁKOVÁ , Foto: voj. 2.st. Ľuboš SEKELSKÝ - Dátum: 28.09.2017
Čítanosť: 3552
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share