Preskocit navigáciu

Bezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádou


Bezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádou

29. septembra 2017 organizovala prešovská Základná škola Mirka Nešpora pre žiakov 1. stupňa projektový deň „Bezpečne na cestách“.

Cieľom jednodňového nezvyčajného vyučovania bolo overiť a upevniť u žiakov vedomosti z prierezových tém dopravnej výchovy a ochrany života a zdravia. Do projektového vyučovania boli zapojení aj príslušníci roty podpory velenia 2. mechanizovanej brigády a ďalší z radov ozbrojených zložiek. Viac ako 200 žiakov základnej školy si vypočulo prednášku na tému „Vojenské zdravotníctvo“, počas ktorej bolo žiakom umožnené prakticky si prednášanú problematiku vyskúšať.

Úsmevy na detských tvárach, radosť a nejedna slza boli prejavenou detskou vďakou vojakom za čas strávený s nimi.


Bezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádouBezpečne na cestách aj s 2. mechanizovanou brigádou

Autor: npor. Mgr. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ , Foto: ZŠ M. Nešpora - Dátum: 02.10.2017
Čítanosť: 2745
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share