Preskocit navigáciu

Brigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubu


Brigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubu

Rada Zväzu vojakov Slovenskej republiky klub Prešov zorganizovala dňa 22. novembra 2017 stretnutie členov klubu, ktorí sa v roku 2017 dožili životného jubilea.

Slávnosť sa konala v priestoroch Posádkového klubu Prešov za účasti veliteľa 2. mechanizovanej brigády brigádneho generála Martina Stoklasu, náčelníka štábu Vrtuľníkového krídla Prešov podplukovníka Pavela Klučerovského, členov klubu jubilantov a členov rady. Počas stretnutia odovzdal brigádny generál Stoklasa 42 jubilantom pamätné listy a vo svojom prejave oslávencom poprial pevné zdravie, veselú myseľ, veľa úsmevu, elánu, radosti zo života a ešte dlhé roky naplnené zdravím a spokojnosťou v kruhu svojich najbližších. V neposlednom rade brigádny generál Stoklasa oboznámil zúčastnených so súčasnou štruktúrou brigády, jej úlohami a cieľmi tohto výcvikového roka.

Stretnutie oslávencov bolo doprevádzané hudobným pozdravom Prešovských heligonkárov v spolupráci s Posádkovým klubom Prešov. Prijatie jubilantov klubu, ktoré organizuje rada klubu raz ročne, bolo skvelou príležitosť nielen stretnúť sa, ale aj zaspomínať si na roky služby v armáde, obdobie školských lavíc a dni a týždne strávené na nie jednom cvičení.

Človek dokáže všetko na svete zastaviť, každý pohyb, každý nepokoj, avšak to, čo nedokáže zastaviť a spomaliť je čas, ktorý plynie ako rieka nášho života. Čas, ktorý sa míňa deň za dňom, rok za rokom. Starnutie prichádza pomaly a nenápadne, nedá sa tomu vyhnúť. Všetci raz zostarneme a po statočne vykonanej práci budeme aj my potrebovať pomoc druhých rovnako, ako ju starší ľudia potrebujú dnes.

Oslávencom srdečne blahoželáme!


Brigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubuBrigádny generál Stoklasa blahoželal jubilantom klubu

Autor: npor. Mgr. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ , Foto: autor - Dátum: 22.11.2017
Čítanosť: 2587
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share