Preskocit navigáciu

Brigáda bojového zabezpečenia má novú veliteľku


Brigáda bojového zabezpečenia má novú veliteľku
Dňa 1. marca 2018 sa v kasárňach SNP Trenčín konal slávnostný nástup pri príležitosti odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa brigády bojového zabezpečenia. Na základe personálnych rozkazov náčelníka Generálneho štábu OS SR generála Milana Maxima bol odchádzajúci veliteľ brigády plukovník Jozef Ševčík dňom 1. marca 2018 ustanovený na funkciu veliteľa Úradu logistického zabezpečenia Trenčín a na funkciu veliteľa brigády bojového zabezpečenia bola ustanovená plukovníčka Zuzana Kraushuberová. Počas preberania funkcie plukovníčka Kraushuberová navštívila podriadené útvary a aj ich odlúčené časti. Postupne sa oboznámila s poslaním práporu CSS Prešov, opravárenským práporom, práporom logistiky Hlohovec a práporom logistiky Topoľčany.

Slávnostný nástup sa konal za účasti náčelníka Štábu pre podporu operácií generálneho štábu OS SR brigádneho generála Ľubomíra Gacka, zástupcu veliteľa Pozemných síl OS SR brigádneho generála Karola Navrátila, člena Klubu generálov a vedúceho regionálnej skupiny Sever generálporučíka v.v. Pavla Honzeka, príslušníkov veliteľstva pozemných síl a ostatných pozvaných hostí. Zástupca veliteľa pozemných síl brigádny generál Karol Navrátil poďakoval plukovníkovi Ševčíkovi za vykonanú prácu a rozvoj brigády bojového zabezpečenia. Plukovníčke Zuzane Kraushuberovej poprial veľa úspechov do ďalšieho obdobia a zároveň poblahoželal k povýšeniu do hodnosti plukovníčka. Počas príhovoru plukovník Ševčík poďakoval za podporu a kvalitné plnenie stanovených úloh všetkým príslušníkom brigády a novej veliteľke zaželal veľa šťastia a pracovných úspechov. Slávnostný ceremoniál bol ukončený slávnostným pochodom.

nástup1nástup1nástup1nástup1nástup2nástup2nástup2nástup2nástup3nástup3nástup3nástup3nástup4nástup4nástup4nástup4prcssprcssprcssprcssprcss1prcss1prcss1prcss1

Autor: sekretariát , Foto: rtm. Kišac - Dátum: 01.03.2018
Čítanosť: 6193
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share