Preskocit navigáciu

Výcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončený


Výcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončený

Ženisti z Michaloviec ukončili úspešne 24. mája sústredený poľný výcvik v ostrom  trhaní a mínovaní vo výcvikovom priestore v Kamenici nad Cirochou. Za riadenia veliteľa roty kapitána Jána Baka si počas výcviku špecialisti ženijnej odbornosti precvičili ničenie prvkov z betónu, železobetónu, dreva, ničenie munície a techniky, budovanie okopov pomocou trhavín, zriaďovanie mínových polí, uzlov zátarás a zriaďovanie priechodov pomocou trhavín.

Výcviku sa zúčastnili aj príslušníci ženijnej čaty 23.motorizovaného práporu Trebišov a raketometného oddielu Rožňava. Riadiaci cvičenia vyhodnotil všetky úlohy za splnené a nadriadenému zahlásil odbornú pripravenosť cvičiacich zriaďovať výbušné zátarasy. Osobitne vyzdvihol rotmajstra Erika Torkoša, desiatnikov Matúša Makšima a Jána Kočana (23.mopr) a vojaka Igora Breka ako najlepších cvičiacich.


Výcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončenýVýcvik v trhaní a mínovaní je úspešne ukončený

Autor: žpr , Foto: žpr - Dátum: 28.05.2018
Čítanosť: 2679
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share