Preskocit navigáciu

Konferencia k alternatívnemu spôsobu výcviku


 Konferencia k alternatívnemu spôsobu výcviku Za riadenia náčelníka Štábu operácií Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky (OS SR) generálmajora Jána Salaganiča sa 23. novembra 2009 uskutočnila v priestoroch Posádkového klubu Trenčín, konferencia na tému „Alternatívny spôsob časti výcviku jednotlivca a malých skupín v OS SR v roku 2010“.

Za pozemné sily sa konferencie zúčastnil veliteľ pozemných síl OS SR, generálmajor Jaroslav VÝVLEK, zástupca veliteľa pozemných síl brigádny generál Pavel MACKO, ako aj velitelia brigád, práporov, veliaci poddôstojníci a funkcionári zodpovední za plánovanie a riadenie výcviku. Garantom konferencie za pozemné sily bol náčelník odboru pre operácie plukovník gšt. Daniel Zmeko.
Cieľom tohto zamestnania bolo posúdenie vypracovaného výcvikového návrhu a potreba skvalitnenia a zefektívnenia nových trendov vo výcviku, spresnenie spôsobu plnenia úloh, ako aj identifikovanie a eliminovanie rizík brániacich ich vykonávaniu.

Konferencia k alternatívnemu spôsobu výcvikuKonferencia k alternatívnemu spôsobu výcvikuKonferencia k alternatívnemu spôsobu výcvikuKonferencia k alternatívnemu spôsobu výcviku

Autor: Sekretariát veliteľa PS , Foto: Sekretariát veliteľa PS - Dátum: 23.11.2009
Čítanosť: 13284
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share