Preskocit navigáciu

Medzinárodný deň žien


Medzinárodný deň žien

Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien 8. marca pozval veliteľ čestnej stráže plukovník Branislav Vavrinec profesionálne vojačky a zamestnankyne útvaru k malému spoločenskému posedeniu, aby si uctil sviatok žien.

,,Vážené dámy, pri príležitosti Medzinárodného dňa žien, by som sa Vám chcel v mojom mene a v mene všetkých svojich kolegov úprimne poďakovať za Vašu obetavosť a zodpovednosť pri plnení úloh v prospech Čestnej stráže prezidenta SR. Želám Vám veľa zdravia, šťastia, lásky, pohody a úspechov v pracovnom a rodinnom živote,“ zdôraznil vo svojom príhovore veliteľ ČS PSR plukovník Branislav VAVRINEC.

Ku gratulácii veliteľa čestnej stráže ČS PSR sa pripojil aj náčelník štábu podplukovník Andrej Tvrdoň, veliaci poddôstojník ČS PSR štábny nadrotmajster Ján Štefan, náčelník logistiky major Marek Mindžák a veliteľ roty podpory velenia kapitán Vladimír Rakovič. Menovaní na znak úcty a obdivu k ženám obdarovali prítomné krásnou voňavou ružou.

Na kúpu kvetov boli použité finančné prostriedky z nadačného fondu Vojenskej podpornej nadácie Ozbrojených síl SR, ktorého prispievateľmi sú príslušníci ČS PSR.


Medzinárodný deň žienMedzinárodný deň žienMedzinárodný deň žienMedzinárodný deň žienMedzinárodný deň žienMedzinárodný deň žien

Autor: kpt. Ing.Andrea Šantorová , Foto: rtn. Michal Potocký - Dátum: 08.03.2019
Čítanosť: 3184
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share