Preskocit navigáciu

Odmenení na vojenskej rade


Odmenení na vojenskej rade
Jedenásti velitelia priamo podriadených útvarov síl výcviku a podpory boli odmenení počas rokovania prvej vojenskej rady veliteľa síl výcviku a podpory OS SR vo výcvikovom roku 2010.

V úvode prvého rokovania, ktoré sa uskutočnilo v priestoroch veliteľstva síl v Trenčíne, prečítal podplukovník Hilčík výpisy z rozkazu Ministra obrany SR a z rozkazu Náčelníka generálneho štábu OS SR a veliteľ síl generálmajor Miroslav Kováč spolu so svojím zástupcom brigádnym generálom Jurajom Krištofovičom odovzdali Pamätnú medailu ministra obrany SR I. stupňa podplukovníkovi Eduardovi Dindofferovi, vojenskú medailu za vernosť Ozbrojeným silám SR III. stupňa plukovníkovi gšt. Jánovi Burdovi, vojenské medaily za vernosť Ozbrojeným silám SR I. stupňa podplukovníkovi Petrovi Banášovi, podplukovníkovi Danielovi Brezoňákovi, plukovníkovi Antonovi Čúzymu, podplukovníkovi Tiborovi Melišovi a podplukovníkovi Marošovi Miškolcimu. Odznakom Náčelníka Generálneho štábu OS SR III. triedy boli odmenení podplukovník Juraj Črepp, podplukovník Peter Chlebec, podplukovník Richard Masný a podplukovník Jaroslav Schönvický. V závere odmeneným zagratuloval i náčelník štábu veliteľstva síl plukovník gšt. František Hudák.

Tohtoročný program rokovania vojenských rád veliteľa síl výcviku a podpory počíta nielen s rokovaním v posádke Trenčín ale i s výjazdovými zasadaniami v priamo podriadených útvaroch.

Odmenení na vojenskej radeOdmenení na vojenskej radeOdmenení na vojenskej radeOdmenení na vojenskej radeOdmenení na vojenskej rade2Odmenení na vojenskej rade2Odmenení na vojenskej rade2

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 21.01.2010
Čítanosť: 19294
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share