Preskocit navigáciu

Veliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporu


Veliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporu V dňoch 4. a 5. marca 2010 bolo vykonané veliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporu v posádke Sereď. Zamestnanie otvoril veliteľ ženijného práporu podplukovník Miroslav MARCIN a v úvode privítal hosťa - zástupcu náčelníka štábu pozemných síl OS SR plukovníka Jána Dreveňáka.
Počas prvého dňa zamestnania vykonal veliteľ ženijného práporu vyhodnotenie priorít výcvikového roka 2009 a vyhodnotenie disciplíny v ženijnom prápore za uvedený výcvikový rok. V ďalšom veliteľ práporu stanovil nasledovné plnenie úloh - plnenie úloh multifunkčnej ženijnej roty do operácie ISAF s perspektívou na rozšírenie plnenia úloh v operácii ISAF, vyčleňovanie skupín do cieľov síl podľa predurčenia, splniť úlohy v rámci vyčlenených síl v i projekte TISA a plniť úlohy podľa predurčenia v prípade krízových situácií na území Slovenskej republiky.

Veliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporuVeliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporuVeliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporuVeliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporuVeliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporuVeliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporuVeliteľské zhromaždenie veliteľa ženijného práporu

Autor: žpr Sereď , Foto: žpr Sereď - Dátum: 04.03.2010
Čítanosť: 13498
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share