Preskocit navigáciu

Vojenská rada veliteľa pozemných síl OS SR


Vojenská rada veliteľa pozemných síl OS SR

Vo štvrtok 11. marca 2010 sa v priestoroch veliteľstva pozemných síl Trenčín uskutočnilo zasadanie Vojenskej rady veliteľa pozemných síl Ozbrojených síl Slovenskej republiky (OS SR).
Rokovania sa zúčastnil veliteľ pozemných síl OS SR generálmajor Jaroslav Vývlek, zástupca veliteľa pozemných síl brigádny generál Pavel Macko, hlavní funkcionári veliteľstva, velitelia brigád a priamo podriadených útvarov Veliteľstva pozemných síl OS SR.

Na úvod vojenskej rady veliteľ pozemných síl osobne odovzdal disciplinárne odmeny hlavným funkcionárom pozemných síl, ktorí sa aktívne a zodpovedne podieľali na príprave a vykonaní veliteľského zhromaždenia veliteľa pozemných síl. V ďalšom priebehu rady bolo vykonané vyhodnotenie úloh z predchádzajúcej vojenskej rady veliteľa pozemných síl, oboznámenie členov vojenskej rady so závermi a úlohami vyplývajúcimi z vojenskej rady náčelníka generálneho štábu OS SR, prerokované boli otázky súvisiace s prípravou do misií MKM s dôrazom na misiu ISAF, ďalej materiály súvisiace s prípravou mechanizovanej prápornej skupiny, zámer rozvoja CIMIC a PSYOPS v OS SR a otázky týkajúce sa riešenia personálu v priamo podriadených útvaroch a zariadeniach. V závere vojenskej rady veliteľ pozemných síl vydal úlohy do ďalšieho obdobia.



Vojenská rada veliteľa pozemných síl OS SRVojenská rada veliteľa pozemných síl OS SRVojenská rada veliteľa pozemných síl OS SR

Autor: mjr. Ing. Libor Nyéki , Foto: rtm. Robert Hložka - Dátum: 11.03.2010
Čítanosť: 11555
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share