Preskocit navigáciu

Rokovanie s predstaviteľmi Akadémie policajného zboru


Rokovanie s predstaviteľmi Akadémie policajného zboru

Dňa 7.3.2017 sa v priestoroch Vojenskej polície Trenčín uskutočnilo pracovné rokovanie funkcionárov Vojenskej polície a Akadémie policajného zboru za účelom skvalitnenia vzájomnej spolupráce v oblasti školstva na základe obojstrannej výhodnosti v nasledujúcom období.
Hlavnou témou pracovného rokovania bolo skvalitnenie prípravy vojenských policajtov vo výchovno-vzdelávacom procese na Akadémii policajného zboru. Taktiež bola prerokovaná možnosť vytvorenia obsahového, organizačného a časového rámca krátkodobých a špecializovaných kurzov organizovaných Akadémiou Policajného zboru pre vybraných príslušníkov Vojenskej polície, ktorú ocenil riaditeľ Vojenskej polície plk. PhDr. Michal MIGÁT.
Predstavitelia Akadémie policajného zboru, prorektor pre pedagogickú činnosť a medzinárodnú policajnú spoluprácu JUDr. Marek KORDÍK, LL.M., PhD. a vedúca organizačného oddelenia JUDr. Zuzana ZAJACOVÁ, uvítali ponuku Vojenskej polície využiť poznatky a skúsenosti príslušníkov Vojenskej polície z medzinárodného krízového manažmentu v procese prípravy a realizácie špecializovaného policajného štúdia, kvalifikačných, rekvalifikačných, zdokonaľovacích kurzov, inovačných a ďalších kurzov systému ďalšieho vzdelávania príslušníkov Policajného zboru.


Rokovanie s predstaviteľmi Akadémie policajného zboru

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 10.03.2017
Čítanosť: 7190
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share