Preskocit navigáciu

Vojenská rada veliteľa Pozemných síl


Vojenská rada veliteľa Pozemných síl

V priestoroch Veliteľstva Pozemných síl OS SR Trenčín sa 8. septembra 2022 uskutočnila Vojenská rada veliteľa Pozemných síl, ktorej sa po reorganizačných zmenách k 1. septembru 2022 zúčastnili aj nové priamo podriadené zložky: 5. delostrelecký pluk Rožňava pod velením plukovníka Jána Hrica, 65. prieskumný prápor Prešov v zastúpení pod velením majora Jozefa Mizeráka a 103.prápor RCHBO Rožňava v zastúpení pod velením majora Marcela Uharčeka.

Veliteľ pozemných síl v úvode vojenskej rady privítal všetkých jej členov a pokračoval vyhodnotením úloh a záverov z Vojenskej rady náčelníka GŠ OS SR. Pokračovalo sa v rokovaní o dôležitých aktivitách, ktoré pozemné sily v najbližšom období čakajú – Veliteľské zhromaždenie veliteľa pozemných síl, Certifikácia 11.ťmprsk, „Plavby a brody“, medzinárodné cvičenia BRAVE WARRIOR 2022, STRONG COHESION 2022 a CLEAR SIGN 2022 ako aj ďalšie. V závere vojenskej rady veliteľ schválil podriadeným zložkám Revidované plány prípravy a poďakoval všetkým prítomným za vykonanú prácu. Takisto poprial všetkým veľa síl k plneniu ďalších úloh.


Vojenská rada veliteľa Pozemných sílVojenská rada veliteľa Pozemných sílVojenská rada veliteľa Pozemných sílVojenská rada veliteľa Pozemných sílVojenská rada veliteľa Pozemných sílVojenská rada veliteľa Pozemných síl

Autor: Sek vel.PS , Foto: Sek vel.PS - Dátum: 08.09.2022
Čítanosť: 1789
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share