Preskocit navigáciu

Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...


Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...

...bola trasa, po ktorej sa vydali dňa 13. decembra profesionálni vojaci a zamestnanci Veliteľstva 1.mb na čele s náčelníkom štábu podplukovníkom Gabrielom Janovicsom za účelom vykonania športového dňa.

Tentokrát sme športový deň poňali v duchu turistiky, ktorá bola rozdelená na dve trasy. Všetci účastníci začali v obci Dubodiel, kde sa následne rozdelili na dve skupiny. Prvá skupina prešla 13 km trasou s prevýšením 1 600 metrov, popasovala sa s jedným exponovaným úsekom, čo ale tých zdatných športovcov neodradilo a dostali sa až na 22 metrov vysokú vežu - rozhľadňu Helena na Považskom Inovci, ktorá poskytla 3600  pohľad do ďalekého okolia. Z rozhľadne mohli vidieť Nové Mesto, Dubnicu nad Váhom, Trenčín, Topoľčany, Bánovce, Veľkú Fatru, Tatry, Vršatec, Kľak, Lopeník na Morave.... Druhá skupina sa vydala na 9 km trasu s prevýšením 210 metrov po prevažne rovinatom teréne. Po 3 km druhá skupina navštívila Kaštieľ Patrovec, odkiaľ trasa pokračovala oblúkom okolo vodnej nádrže Svinica a skončila už v spomínanom kaštieli, kde sa stretli obe skupiny. 

I keď sme športový deň absolvovali v zimnom mesiaci december, počasie bolo ukážkové. Na záver dodáme, že aj počas tejto aktivity sa nám potvrdilo, že je dôležité nestrácať tímového ducha. Faktorom, ktoré vplyvom času spôsobujú roztrieštenosť kolektívov a nezhody na pracoviskách musíme predchádzať. Preto je potrebné neustále budovať tím, ktorý vyvoláva u profesionálnych vojakov a zamestnancov potrebu tímovej spolupráce, ktorá je dnes nevyhnutnosťou k podávaniu požadovaných výkonov.


Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...Topoľčany smer Dubodiel – Inovec...

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 14.12.2022
Čítanosť: 2104
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share