Preskocit navigáciu

Topoľčianski vojaci tentokrát na Strednej odbornej škole techniky a služieb v Topoľčanoch


Topoľčianski vojaci tentokrát na Strednej odbornej škole techniky a služieb v Topoľčanoch

Zvyšovanie pripravenosti obyvateľstva na obranu štátu predstavuje zároveň aj zlepšovanie vzťahov obyvateľov od útleho veku k Ozbrojeným silám Slovenskej republiky (ďalej len „OS SR“). Jedným z významných predpokladov pripravenosti je aj budovania trvalého a udržateľného regrutačného potenciálu, čo sa tentokrát podarilo topoľčianskym vojakom formou prezentácií aj na Strednej odbornej škole techniky služieb v Topoľčanoch dňa 16. februára 2023.

Študentom, budúcim maturantom topoľčianski vojaci a nitriansky regrutátor ponúkli komplexné množstvo informácií z prvej ruky. Informácie sa týkali nielen možnosti štúdia na Akadémii ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika v Liptovskom Mikuláši po ukončení strednej školy, ale aj o možnosti uplatnenia sa v OS SR v rôznych oblastiach podľa dosiahnutej kvalifikácie.

Na otázky, ktoré zazneli v živej diskusii, odpovedali aj na základe vlastných skúseností príslušník Regrutačnej skupiny v Nitra rotný Andrej Žilík, veliaci poddôstojník 1. mechanizovanej brigády štábny nadrotmajster Miroslav Štadler, poručík Andrej Pravda, veliaci poddôstojník čaty rotmajster Ján Kuric a desiatnička Anna Grznárová zo 103. roty podpory velenia.

 


Topoľčianski vojaci tentokrát na Strednej odbornej škole techniky a služieb v TopoľčanochTopoľčianski vojaci tentokrát na Strednej odbornej škole techniky a služieb v TopoľčanochTopoľčianski vojaci tentokrát na Strednej odbornej škole techniky a služieb v TopoľčanochTopoľčianski vojaci tentokrát na Strednej odbornej škole techniky a služieb v Topoľčanoch

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 16.02.2023
Čítanosť: 1710
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share