Preskocit navigáciu

Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín


Medzinárodný deň žien v posádke Trenčín

Každý rok 8. marca si pripomíname sviatok žien. Ani tento rok tomu nebolo inak a navyše sa podarilo niečo výnimočné. Pod záštitou veliteľa pozemných síl generálmajora Ivana Pacha a za účasti jeho zástupcu brigádneho generála Ivana Baloga ako aj ďalších veliteľov z posádky Trenčín sa konal slávnostný koncert Posádkovej hudby Banská Bystrica pri príležitosti Medzinárodného dňa žien v Posádkovom klube Trenčín. Veľké poďakovanie patrí najmä vedúcej Posádkového klubu Trenčín pani Márii Huszlicskovej a jej pracovnému tímu, vďaka ktorým sa podarilo toto podujatie naplánovať, pripraviť a zorganizovať.

Velitelia z posádky Trenčín tak spoločne zablahoželali ženám a poďakovali všetkým vojačkám a zamestnankyniam za ich každodenné úsilie pri plnení služobných a pracovných povinností. Koncert Posádkovej hudby Banská Bystrica spríjemnil tento pracovný deň posedením pri tónoch moderných ako aj starších obľúbených a známych piesní v novom šate. Na neformálnom stretnutí, na ktoré boli pozvané všetky dámy posádky zavládla uvoľnená atmosféra a opadla ťarcha pracovných povinností.

Do ďalšieho pracovného i súkromného života želáme všetkým našim príslušníčkam nežného pohlavia veľa zdravia, pohody a lásky.


Medzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke TrenčínMedzinárodný deň žien v posádke Trenčín

Autor: Sek vel.PS , Foto: Sek vel.PS - Dátum: 08.03.2023
Čítanosť: 1711
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share