Preskocit navigáciu

Vysokoškoláci na kynologickej stáži


Vysokoškoláci na kynologickej stáži

Dňa 15. marca 2012 sa na oddelení kynológie riaditeľstva Vojenskej polície v Hronseku uskutočnila pracovná kynologická stáž študentov druhého ročníka Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie (ďalej "UVLF") v Košiciach odbor "kynológia", ktorá nadväzuje na niekoľkoročnú vzájomnú spoluprácu. Uvedenej stáže sa zúčastnilo 75 študentov pod vedením MVDr. Ľuboša Bagina. Počas kynologickej stáže prebiehala živá diskusia o práci kynológov Vojenskej polície, ktorá bola spojená s praktickými ukážkami výcviku služobných psov. Počas ukážok si odvážlivci z radov študentov vyskúšali prácu figurantov. Neboli to len chlapci, ale aj dievčatá, ktoré prejavili odvahu postaviť sa voči služobnému psovi.

V rámci uvedeného zamestnania prerokoval riaditeľ Vojenskej polície plk. Ing. Jaroslav Hamár s učiteľmi UVLF v Košiciach možnosti ďalšej vzájomnej spolupráci v oblasti kynológie.


Vysokoškoláci na kynologickej stážiVysokoškoláci na kynologickej stážiVysokoškoláci na kynologickej stážiVysokoškoláci na kynologickej stáži

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 21.03.2012
Čítanosť: 20067
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share