Preskocit navigáciu

Športujúci ženista s podporou Vojenskej podpornej nadácie pokračuje.


Športujúci ženista s podporou Vojenskej podpornej nadácie pokračuje.

Už piaty rok pokračuje v ženijnom prápore projekt s názvom „Športujúci ženista“ . Vďaka Vojenskej podpornej nadácii sa podporujú športové aktivity a možnosti športového vyžitia pre príslušníkov ženijného práporu.

V tomto roku sa nám opäť podarilo zlepšiť materiálne vybavenie športovísk, najmä posilňovne. Nová posilňovacia veža so samostatnými stanoviskami pre šiestich ľudí výrazne rozšíri spektrum posilňovacích cvikov, ako aj kapacitné možnosti posilňovne. Prvotným cieľom tohto projektu je podporiť zmysluplné trávenie voľného času vojakov ubytovaných na ubytovni a tiež skvalitnenie výcviku v telesnej príprave.

Účelné použitie 2 % daní aj na ďalšie projekty výrazne podporuje nielen príslušníkov ženijného práporu ale predovšetkým dobré meno Vojenskej podpornej nadácii, ktorej úlohou je systematicky pomáhať a podporovať vojakov, zamestnancov, vojenských dôchodcov a ich rodinných príslušníkov.


Športujúci ženista s podporou Vojenskej podpornej nadácie pokračuje.Športujúci ženista s podporou Vojenskej podpornej nadácie pokračuje.

Autor: žpr , Foto: žpr - Dátum: 13.12.2019
Čítanosť: 3859
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share