Preskocit navigáciu

Skvelé 3. miesto poručíčky Zuzany Klačanskej na majstrovstvách sveta v kickboxe


Skvelé 3. miesto poručíčky Zuzany Klačanskej na majstrovstvách sveta v kickboxe

          Príslušníčka logistiky 12. mechanizovaného práporu Nitra poručíčka Zuzana Klačanská dosiahla veľký športový úspech na medzinárodnom športovom poli, keď sa na majstrovstvách sveta v kickboxe umiestnila na 3. mieste. Súťaž sa konala v termíne od 15. do 24. októbra v talianskom Lido di Jesolo za účasti svetovej kickboxérskej špičky.

            Poručíčka Klačanská sa venuje bojovým športom už od svojich siedmich rokov. Postupne sa cez aikido a MMA dostala až ku kickboxu, ktorému sa zatiaľ venuje tri roky. Za tak krátku dobu sa jej však už podarilo získať viacero ocenení z rôznych súťaží európskeho, ale aj svetového formátu.

            Veliteľ 12. mechanizovaného práporu podplukovník Gabriel Janovics zablahoželal poručíčke Klačanskej k dosiahnutému úspechu a poďakoval jej za príkladnú reprezentáciu Slovenskej republiky a Ozbrojených síl Slovenskej republiky v zahraničí.


Skvelé 3. miesto poručíčky Zuzany Klačanskej na majstrovstvách sveta v kickboxeSkvelé 3. miesto poručíčky Zuzany Klačanskej na majstrovstvách sveta v kickboxeSkvelé 3. miesto poručíčky Zuzany Klačanskej na majstrovstvách sveta v kickboxeSkvelé 3. miesto poručíčky Zuzany Klačanskej na majstrovstvách sveta v kickboxe

Autor: 12.mpr , Foto: 12.mpr - Dátum: 15.11.2021
Čítanosť: 2303
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share